O energickej punk-rockovej kapele MF je stále viac a viac počuť! Momentálne je v plnom prúde ich turné, ktoré sa blíži k svojmu vrcholu. Ten bude už túto sobotu, 24. apríla v Bratislave v klube Rock'n'Roll. Chalani na ňom vo veľkom štýle pokrstia svoj album 'Nabité'.

Na otázku čím budú krstiť, odpovedá basgitarista a autor textov MF Marek Hubert: "Krstiť sa bude takým netradične-tradičným spôsobom a povedzme, že sa bude aj tak trochu strielať... Viac by som zatiaľ neprezradil." Hosťom krstu je skupina Horská chata, známa nielen z účinkovania v Eurovízii ale aj z pódií obľúbených letných festivalov, a mladá krv slovenského neo punku - skupina Black Sheep.

Titulná skladba albumu 'Nabité' už od minulého roka úspešne bodovala v hitparádach hudobných televízií na Slovensku aj v Čechách. Ako sa nám podarilo zistiť, už čoskoro príde v poradí druhý videoklip z albumu k piesni 'Keď sa darí'. K tejto skladbe sa s úsmevom vyjadril basák Marek: "Ako sa hovorí: Keď sa darí, tak sa niečo proste musí pokaziť. A práve pri tejto pesničke sa nám často stáva, že sa na koncerte alebo v skúšobni, keď ju hráme, niečo pokazí. Roztrhne sa struna, prestane hrať aparát alebo gitara." Či bude o takýchto situáciách aj samotný klip sa dozvieme onedlho.

MF - koncert a krst albumu Nabité
+ koncerty skupín Horská chata a Black Sheep
sobota 24. apríla od 19:00, klub Rock'n'Roll, Bratislava
Vstupné: 5 eur





Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Marek Hubert z kapely MF.

Súvisiaci interpreti: MF