Hviezdny DJ Tiësto vystúpi v piatok 4. júna v Bratislave a organizátori majú pred štartom tanečnej párty roka hlavu plnú starostí. Narobil im ju svojimi výstrednými požiadavkami práve svetoznámy Holanďan. Do šatne požaduje od organizátorov rôzne druhy alkoholu, bio-džúsy, ovocné cukríky ale aj fľašu šampanského, ktorej cena sa šplhá až ku štyrom tisícom eur.

Organizátori majú len štyri dni na to, aby zohnali fľašku 12-ročného Cristal Champagne. Okrem tohto exkluzívneho nápoja si Tiësto vypýtal aj tri fľaše Grey Goose vodky, štyri fľaše Moet Chandon Pink, dve fľaše Jägermeister, nápoje Sappé Aloe Vera, po 24 fliaš Coca Coly a Red Bullu. Na stole nesmie chýbať ani 6 litrov jablkového džúsu, tanier čerstvého a tanier sušeného ovocia, či žuvačky. A aby bol obraz ikony tanečnej hudby dokonalý: DJ Tiësto priletí do Bratislavy súkromným lietadlom Citation Jet.

Dlhodobo najžiadanejší DJ na svete sa so svojím world tour Kaleidoscope predstaví v piatok 4. júna 2010 v bratislavskej Inchebe. Show sa začína o 19:00, priestory výstaviska sa otvoria o hodinu skôr. Spolu s Tiëstom sa na jednom pódiu predstaví aj známy exportér "slovak soundu" Tomáš Haverlík, ktorého skladby vydávajú hudobné vydavateľstvá po celom svete. Organizátori pozvali aj elitu maďarskej DJskej scény Yvela & Tristana, Chrissa Ronsona či duo Trafik so svojím live vystúpením. Medzi účinkujúcimi sú aj Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden - predstavitelia značky Vandit, ktorá patrí jednému zo svetových DJských lídrov Paulovi van Dykovi. Večer uzavrie známy hlas relácie 4 Elements DJ Breeth.

Tiësto – Kaleidoscope World Tour
4. jún 2010 - Incheba Expo, Bratislava

Predpredaj vstupeniek prebieha v sieťach Tickeportal.sk a Ticketzona.eu.

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Holetz z agentúry Publique.