Najväčší slovenský rockový festival pridáva v roku 2010 okrem nového priestor aj nultý deň, presnejšie povedané nultý večer, ktorým chcú organizátori potešiť všetkých, ktorí sa chystajú do areálu Topfestu už o deň skôr.

Organizátori sa po minuloročných skúsenostiach, keď už v predvečer festivalu bolo zaplnené stanové mestečko rozhodli aj v 0-tý deň festivalu ponúknuť hudobnú produkciu a tak je pripravený zahrievací predfestivalový večer.

Počas neho by sa na hlavnom pódiu mala predstaviť talianska metal, hard core kapela Linea 77, slovenská punková legenda Konflikt a pop-punková skupina Rybičky 48 z Českej republiky. Práve prvá zo spomínaných by mala v rámci svojho vystúpenia na Slovensku odprezentovať svoj najnovší album 'Horror Vacui'.

"Zaplnený areál stanového mestečka už v predvečer festivalu berieme ako výzvu, a tak sme tento rok zväčšili jeho kapacitu a rozhodli sa, že festival naštartujeme už vo štvrtok," uviedol organizátor festivalu Dušan Drobný.

Vstupenky na Topfest sú v predpredaji v sieťach Ticketportal.sk, Eticketpro.sk a Ticket-art.sk. Dostupné sú i dvojdňové vstupenky za 33€ a limitovaný počet VIP vstupeniek za 65€, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, vyhradených toaliet, jedla a nealka zadarmo počas oboch festivalových dní.

Redakciu Hudba.sk informoval a fotografie poskytol Ján Kakaščík, PR manažér festivalu.

Súvisiaci interpreti: Konflikt, Linea 77, Rybičky 48