Waleský spevák Tom Jones a americká alternatívna kapela The Killers zvažujú spoluprácu. "Rozprával som sa s Brandonom Flowersom. Povedal mi, že obdivuje, čo som počas svojej kariéry dokázal," povedal Jones a dodal, že je veľkým fanúšikom lasvegaského zoskupenia. Termín spolupráce zatiaľ nestanovili, ale podľa slov 70-ročného speváka sa tak stane hneď, ako nájdu vhodnú skladbu.

"Musí to byť ten správny materiál. Je to pre mňa vždy to najdôležitejšie, nech už pracujem s kýmkoľvek," prezradil.

Tom Jones má reputáciu umelca, ktorý rád prekvapuje svojich fanúšikov nečakanými spojeniami s inými hudobníkmi. Nahral duet napríklad so speváčkou švédskej kapely The Cardigans Ninou Persson či s Kellym Jonesom zo skupiny Stereophonics.

Spevák, ktorý má na konte viac než 150 miliónov predaných nosičov, v pondelok (26.7.) vydáva svoj nový album s názvom Praise & Blame. Prvým singlom prevažne gospelovej a bluesovej nahrávky je skladba Burning Hell - cover legendárneho Johna Lee Hookera, ktorý spoločne s otváracou skladbou albumu, "Dylanovkou" What Good Am I, nedávno predstavil naživo v známej televíznej show Joolsa Hollanda.


Tom Jones - What Good Am I + Burning Hell (live at Later... with Jools Holland, 2010)

--
Zdroj: SITA, Tomjones.com
Foto: Tomjones.com

Súvisiaci interpreti: The Killers, Tom Jones