Americká rocková skupina Kings of Leon, ktorú tvoria traja bratia a ich bratranec, odohrala na koncerte v St. Louis len tri skladby, potom vystúpenie zrušila. Dôvodom bol útok holubov. Skupina sa odmietla vyhýbať vtáčiemu trusu, ktorý na nich padal zo strechy. Kapela z pódia odišla po tom, čo kúsok trusu skončil na tvári basgitaristu Jareda Followilla.

"Jared to schytal niekoľkokrát počas prvých dvoch skladieb. Počas tretej skladby, keď to dostal na líce a trus mu skončil aj pri ústach, chlapci nemohli pokračovať," uviedol manažér kapely Andy Mendelsohn.

Je známe, že holuby, označované ľudovo aj "lietajúce potkany", svojím trusom prenášajú choroby. "Je to nielen nechutné, ale je to aj toxický hazard. Naozaj sa snažili vydržať to," vysvetlil.

Bubeník Nathan Followill sa na sociálnej sieti Twitter ospravedlnil fanúšikom kapely. "Prosím, nevylievajte si zlosť na Jaredovi... Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí cestovali tak ďaleko," napísal. Kapela pokračuje v koncertnej šnúre, aby spropagovala aktuálny, v poradí štvrtý, štúdiový album Only By The Night (2008). Dnes ju čaká vystúpenie v Clevelande, postupne sa presunie do Kanady a Veľkej Británie.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/kingsofleon

Súvisiaci interpreti: Kings Of Leon