Napadnutie amerického rapera Method Mana jedným z fanúšikov počas augustového vystúpenia na festivale Gathering of the Juggalos bolo iba náhodným incidentom. Uviedol to člen hip-hopovej skupiny Insane Clown Posse Violent J, ktorý je spoluorganizátorom tohto podujatia.

Method Mana zasiahol počas spoločného vystúpenia s Redmanom jeden z fanúšikov plnou plechovkou piva a spôsobil mu tak tržnú ranu pod okom. Raper aj napriek zraneniu koncert neprerušil a pokračoval vo vystúpení aj so zakrvavenou tvárou. Violent J tento incident ľutuje, vyhlásil však, že tento prípad nereprezentuje väčšinu návštevníkov festivalu. "O tom, čo sa stalo Method Manovi, netreba ani diskutovať. Išlo o jedného hlupáka v 15-tisícovom dave, ktorý hodil na pódium plechovku piva a náhodne trafil Method Mana do tváre.

S Method Manom som o tom hovoril hneď ako sa to stalo a taktiež aj neskôr," uviedol Violent J, podľa ktorého neboli správy o plánovanej žalobe na organizátorov podujatia zo strany napadnutého rapera pravdivé. Samotný Method Man tesne po incidente uviedol, že neplánuje podniknúť žiadne právne kroky, neskôr sa však objavili správy o pripravovanej žalobe.

Žalobu na organizátorov festivalu sa však rozhodla podať hviezda reality šou Tila Tequila, ktorá na podujatí mala taktiež vystúpiť. Avšak hneď ako vyšla na pódium, návštevníci festivalu do nej začali hádzať kamene, fľaše a iné predmety, z ktorých jej niektoré spôsobili tržné rany na tvári.

--
Zdroj: SITA
Foto: Method-man.com

Súvisiaci interpreti: Insane Clown Posse, Method Man, Redman