Ešte v roku 2009 ostali stovky tisíc televíznych divákov v nemom úžase, keď počuli zanôtiť istého mladíka z Ostravy. Povedomý hlas a nezabudnuteľný prejav. Neskorší víťaz prvej Česko-Slovenskej SuperStar, Martin Chodúr, vtedy vyrazil dych takmer každému a jeho spevácky idol bol jasný na prvé počutie. Preto nikoho neprekvapilo, keď vyjadril svoje želanie, stretnúť sa s Tomom Jonesom osobne.

Stretnutia so svojím idolom sa dočkal 24. novembra, kedy si pri príležitosti európskeho turné a koncertu Toma Jonesa v Kodani mohol so slávnym welšským spevákom potriasť rukou.

Martin si s veľkým rešpektom nechal podpísať dve platne zo svojej bohatej zbierky Jonesových nahrávok a tešil sa z účasti na koncerte. Tom Jones zase so záujmom prijal CD mladého talentu.

"Veľmi dobre viem, aké to je, keď sa človek stretne so svojou hviezdou. Ľudia sa na seba pozerajú a nejako si nemajú čo povedať, čo je samozrejme úplne logické, takže sa ho nechystám priveľmi otravovať," povedal Martin ešte pred vytúženým stretnutím v exkluzívnom rozhovore pre Hudba.sk.

"Pre mňa je dôležité podať mu ruku, zoznámiť sa a vedieť, že som s ním strávil spoločný moment," dodal realisticky o svojich očakávaniach zo stretnutia. Nielenže sa mu naplnili, ale zážitok bol o to intenzívnejší, že Martin práve v tomto období oslavoval svoje 21. narodeniny. "Boli to pre mňa najkrajšie narodeniny," skonštatoval po stretnutí dojatý Martin, pre ktorého stretnutie zorganizovala spoločnosť Slovak Telekom.

--
Zdroj: PR
Foto: Martinchodur.cz

Súvisiaci interpreti: Tom Jones