Organizátori multikultúrneho festivalu Colours of Ostrava zverejnili prvé mená českých interpretov, ktorí sa tento rok predstavia na tradičnom podujatí. Na ostravskom výstavisku Černá louka a v blízkom okolí sa predstavia: 5P Luboše Pospíšila, Divokej Bill, Le Pneumatiq, Kacu!, Navigators, Prago Union, Priessnitz, První hoře, Sto zvířat, Tata Bojs, The Plastic People of the Universe, Tleskač, Traband, Už jsme doma a Vltava.

Už skôr organizátori potvrdili i účasť prvých zahraničných interpretov, konkrétne speváka a multiinštrumentalistu Brendana Perryho, britského tria Apollo 440 a tiež spoločný rockový projekt frontmana skupiny Porcupine Tree Stevena Wilsona a izraelského speváka Aviva Geffena s názvom Blackfield.

Jubilejný desiaty ročník festivalu Colours of Ostrava sa uskutoční 14. až 17. júla. V programe ponúkne na 16 scénach viac ako 160 interpretov, dídžejov, workshopov, diskusií či divadiel. Štvordňové vstupenky sú už v predaji v českej sieti Ticketpro a tiež v kamennom obchode v predajni Oriental v Ostrave. Prvých štyritisíc kusov, ktoré stáli 1 190 českých korún (v prepočte 47,43 eura), sa už vypredalo, momentálne sú k dispozícii permanentky za 1 390 českých korún (v prepočte 55,40 eura). Limit nákupu na jednu osobu je stanovený na štyri kusy.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Divokej Bill, Tata Bojs