Britský hudobník, herec a režisér Plan B plánuje v januári 2012 uviesť do kín svoj debutový celovečerný film s názvom Ill Manors. Snímka pojednáva o štyroch obyvateľoch londýnskej štvrte Forest Gate, odkiaľ pochádza aj Plan B. Ten chce tento rok film zostrihať a nahrať k nemu soundtrack. Hlavné postavy stvárnia Riz Ahmed, Nathalie Press, Dannielle Brent a Mem Ferda.

"Film sme natočili v septembri, potom som bol dva mesiace na turné a následne som ho v decembri nahrubo zostrihal. Musím však nahrať soundtrack, s čím som ešte nezačal. Film by mal byť hotový do novembra, aby sa mohol dostať v januári 2012 do kín," uviedol 27-ročný Plan B, vlastným menom Ben Drew.

Hudobník chce okrem toho ešte pred dokončením snímky Ill Manors vydať svoj tretí štúdiový album The Ballad of Belmarsh.

"Pokúsim sa vydať tento album do mája, pretože väčšinu skladieb mám napísaných a nahratých ako demoverzie. Pochybujem, že sa mi to podarí, ale pokúsim sa o to. Pôvodne som ho chcel vydať spoločne s The Defamation of Strickland Banks, ale nevyšlo to. Zatiaľ na túto nahrávku sadá prach, ale už je takmer pripravená na vydanie," dodal umelec.

--
Zdroj: SITA
Foto: Time4planb.co.uk

Súvisiaci interpreti: Plan B