Ďalšími potvrdenými interpretmi ôsmeho ročníka hudobného festivalu Topfest, ktorý sa uskutoční 1. a 2. júla v areáli oproti Zelenej vode pri Novom meste nad Váhom, sú kapely Kabát, Wanastowi Vjecy, IMT Smile, Chinaski, No Name, Desmod, Čechomor a pesničkár Xind X.

Okrem nich sa na podujatí predstavia aj Katka Knechtová, Arzén, Alkehol, Heľenine Oči, Bank Of Joe, Editor, Traktor a Downhill, rovnako ako už dávnejšie potvrdené kapely Horkýže Slíže, Polemic, Gladiator aj Tublatanka. Zatiaľ čo kapela Kabát sa na Topfeste predstaví už ôsmykrát, pre IMT Smike a Xindla X pôjde o premiérovú účasť. "Mená zahraničných headlinerov zverejníme dúfam už v najbližších týždňoch, zatiaľ poviem iba to, že pracujeme na veľmi kvalitných menách a na tie je potrebné niekedy vyčkať," uviedol riaditeľ podujatia Dušan Drobný.

"Prezradím ešte, že napríklad pre tanečný stan máme aj tento rok rozpracované hviezdne mená a už teraz sa môžu priaznivci stanu Lovely Experience tešiť na skvelý tanečný zážitok, aký sa im naskytne iba raz za rok," dodal.


Wanastowi Vjecy - Lady Karneval

Jednodňové lístky na ôsmy ročník Topfestu sa predávajú za 18 €, dvojdňová permanentka stojí 25 €. Záujemcovia si môžu za 50 € kúpiť aj VIP vstupenku. Počet takýchto lístkov je však obmedzený na 300 kusov. Vstupenky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.


Xindl X - Chemie

--
Zdroj: SITA
Foto: Wanastowivjecy.cz

Súvisiaci interpreti: Wanastowi Vjecy, Xindl X