Americkí rapperi Black Milk, Guilty Simpson a Sean Price zverejnili tracklist svojho spoločného albumu, ktorý vyjde pod názvom Random Axe 14. júna prostredníctvom vydavateľstva Duck Down Records. Nahrávka obsahuje celkovo 15 skladieb, na ktorých sa ako hostia predstavia napríklad Rock z Heltah Skeltah, Roc Marciano, Danny Brown, Trick Trick alebo speváčka Melanie Rutherford.

O produkciu všetkých skladieb sa postaral Black Milk. Prvým singlom sa stala skladba The Hex, pričom na albume sa bude nachádzať aj skladba Monster Babies, ktorá sa dostala na internet ešte v roku 2009. Black Milk, Guilty Simpson a Sean Price prvýkrát spolupracovali v roku 2008, keď spolu nahrali skladbu Run. Tá sa nachádzala na debutovom albume Guilty Simpsona Ode to the Ghetto (2008).

V tom istom roku oznámili založenie projektu Randon Axe. Ich album mal pôvodne vyjsť už začiatkom roku 2009, pre rôzne technické komplikácie a taktiež práce jednotlivých rapperov na iných projektoch sa však vydanie nahrávky posunulo až na jún 2011.

Dvadsaťsedemročný Black Milk, vlastným menom Curtis Cross, pochádza z Detroitu a na svojom konte má zatiaľ štyri sólové albumy - Sound of the City (2005), Popular Demand (2007), Tronic (2008) a Album of the Year (2010). Guilty Simpson pochádza rovnako ako Black Milk z Detroitu a okrem spomínanej nahrávky Ode to the Ghetto vydal vlani svoju druhú štúdiovku s názvom O. J. Simpson, na ktorej produkoval všetky skladby Madlib. Sean Price je členom newyorskej skupiny Heltah Skeltah, ktorá tvorí zároveň súčasť zoskupenia Boot Camp Clik. Ako sólový interpret vydal dve štúdiovky - Monkey Barz (2005) a Jesus Price Supastar (2007). V súčasnosti pracuje na svojom treťom sólovom albume s názvom Mic Tyson, ktorý by mal vyjsť ešte tento rok.

Tracklist albumu Black Milk, Guilty Simpson & Sean Price - Random Axe:
01. Zoo Drugs
02. Random Call
03. Black Ops f. Fat Ray
04. Chewbacca f. Roc Marciano
05. The Hex
06. Understand This
07. Everybody, Nobody, Somebody
08. Jahphy Joe f. Melanie Rutherford & Danny Brown
09. The Karate Kid
10. Never Back Down
11. Monster Babies
12. Shirley C f. Fatt Father
13. Another One f. Rock & Trick Trick
14. 4 In The Box
15. Outro Smoutro

--
Zdroj: SITA
Foto: Hiphopdx.com