Na svete je druhý oficiálny videoklip bratislavskej kapely Mariša, v ktorom si okrem speváčky zahrali aj jej tri spolužiačky z gymnázia. Kapela pritom zaopatrila obrazom svoju poslednú, dva mesiace starú pesničku Adventureland. Pesnička z istého uhla dokonca pripomína zvuk niekdajších Happy Melon - kapelu, v ktorej členovi skupiny Palo a Žumo pred pár rokmi pôsobili.

Na svete je druhý oficiálny videoklip bratislavskej kapely Mariša, v ktorom si okrem speváčky zahrali aj jej tri spolužiačky z gymnázia. Kapela pritom zaopatrila obrazom svoju poslednú, dva mesiace starú pesničku Adventureland.

Pesnička z istého uhla dokonca pripomína zvuk niekdajších Happy Melon - kapelu, v ktorej členovi skupiny Palo a Žumo pred pár rokmi pôsobili.

Kapelu Mariša - síce bez spolužiačok, ale zato s celou kapelou posilnenou o nového koncertného bubeníka Viktora - bude možné vidieť na letných festivaloch Žákovic Open (22. - 23.07.), Grape Festival (12. - 13.08.) a ďalších. Ich najbližšou avizovanou novinkou bude remix skladby od kapely Hex 'V zabehnutých koľajách', ktorú Mariša vyrobila pre Hex-ácky remixový album.


Mariša - Adventureland

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Martin Zimanyi, PR manažér kapely Mariša.