Tanečný stan Lovely Experience, ktorý je súčasťou festivalu Topfest to tento rok vzal veľkým štýlom. Okrem hviezd svetovej elektronickej scény sľubuje variabilné multimediálne predstavenie doplnené o umelcov nielen hudobného zamerania.

Po minuloročnom úspešnom prvom ročníku Lovely Experience stage, prináša táto párty značka počas 1. a 2. júla mená ako Above & Beyond, ATB, Chicane, Tomcraft, Richard Durand, W&W, Stoneface & Terminal, Filo & Peri, Rank 1, A.G. Trio, Don Marquez a so svojim premiérovým live vystúpením aj slovenskú chill-out formáciu Apple & Stone. Okrem spomínaných interpretov sa v rámci Lovely Experience predstaví aj množstvo vizuálnych umelcov, medzi ktorými nebude chýbať ani Enchant Intensity, ktorého laser šou mali možnosť zažiť ľudia takmer po celom svete. Program spestria i profesionálni motion umelci a akrobati.

Lovely Experience je súčasťou festivalu Topfest 2011, takže pre vstup postačí obyčajná vstupenka na festival. Okrem toho sú pre návštevníkov pripravené aj iné atrakcie ako bungee running, vodný futbal, kreatívna zóna, stolný futbal, hokej, čajovňa, luxusná reštaurácia v jednom z veľkokapacitných stanov doplnená o prednášky na množstvo zaujímavých tém, či festival amatérskych študentských filmov. Lístky sú ešte stále v predpredaji v sieti Ticketportal v cene 25 € za oba dni festivalu.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Ján Kakaščík, PR manažér festivalu.