Po takmer päťročnej prestávke prichádza Dara Rolins s novým štúdiovým albumom Stereo, na ktorom spolupracovala s množstvom známych osobností domácej aj zahraničnej scény. Pilotným singlom je speváčkin duet s Tomim Popovičom Nebo, peklo, raj, ktorý je už takmer mesiac najhranejšou skladbou slovenského éteru. Videoklip si na Youtube pozrelo už takmer pol milióna fanúšikov.

Ďalšie zo známych mien, ktoré sa na albume Stereo objavia, sú Jana Kirschner, Dan Bárta, Helena Zeťová či dídžej Mike Trafik. O produkciu sa postaral Mark "Substance" Davis, gitarista a producent britskej kapely Kosheen a Jan Kleník, známy ako mozog jednej z najoriginálnejších českých elektronických kapiel Ohm Square alebo soft-elektronického projektu Sklenik.

Väčšinu zo 16 skladieb si otextovala Dara sama. Takisto je aj autorkou alebo spoluautorkou takmer všetkých skladieb. Album podľa speváčky vychádza z aktuálnych trendov svetovej elektronickej hudby s vplyvom R&B a soulu. Novinka by sa mala na trhu objaviť začiatkom októbra a základná verzia vyjde v originálnej a luxusnej forme knižného bookletu s exkluzívnymi fotografiami. Dara Rolins pre svojich fanúšikov vymyslela aj ďalší bonus. Päťdesiat šťastlivcov, ktorí si nové CD Stereo kúpia, môžu v tomto obale nájsť poukaz na prívesok ALO diamonds v tvare písmena D, ozdobený pravým diamantom.


Dara Rolins feat. Tomi Popovič - Nebo, peklo, raj

Redakciu Hudba.sk informovala Renáta Tomášová z vydavateľstva EMI Slovak Republic.

--
Foto: SITA /Tomáš Benedikovic