Anglická speváčka Pixie Lott sa so skladbou All About Tonight dostala na vrchol britského singlového rebríčka. Ide už o jej tretí hit, s ktorým to v UK Charte dotiahla na jednotku. Predtým sa jej to podarilo s piesňami Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) a Boys and Girls. Novinka All About Tonight je prvým singlom z jej druhého štúdiového albumu, ktorý zatiaľ nemá stanovený dátum vydania ani názov.

Rovnako ako pred týždňom je v rebríčku na druhej priečke skladba Moves Like Jagger skupiny Maroon 5 s hosťujúcou Christinou Aguilerou. Na trojke štartuje britsko-írska dievčenská formácia Saturdays s novinkou All Fired Up. Aj na štvorke je čerstvý singel, konkrétne spoločná skladba speváčky Leony Lewis a švédskeho dídžeja a producenta Avicciho s názvom Collide. Prvú päťku uzatvára anglický raper a spevák Example so singlom Stay Awake.


Pixie Lott - All About Tonight

Práve Example vládne tento týždeň britskému rebríčku albumov. Jeho nahrávka Playing In The Shadows (2011) je vôbec jeho prvým Number One albumom v kariére, keď jeho doterajším maximom bola štvrtá priečka za predchádzajúcu štúdiovku Won't Go Quietly (2010). Dvadsaťdeväťročný hudobník vydal z albumu dva single - Changed the Way You Kiss Me a Stay Awake - a s oboma to tento rok "dotiahol" na jednotku v singlovom rebríčku. Tretí singel Natural Disaster vyjde 2. októbra. Ako producenti sú pod jeho novinkou podpísaní napríklad Nero, Skream, Chase & Status, Faithless, Feed Me či Laidback Luke.


Example - Stay Awake

Minulotýždňová jednotka I'm With You (2011) od Red Hot Chili Peppers klesla až na siedmu priečku. Anglická speváčka Adele je s doslova neprekonateľným albumom 21 (2011) na druhom mieste. Jej druhá štúdiová nahrávka síce vyšla už pred takmer ôsmimi mesiacmi (21. januára 2011), no v britskom rebríčku sa stále drží v najlepšej päťke. Vo Veľkej Británii z nej 23-ročná speváčka predala už viac ako tri milióny kópií.

Z piatej priečky na tretiu sa posunul spevák Joe McElderry s albumom Classic (2011). Na štvorke je francúzsky dídžej David Guetta s nahrávkou Nothing But The Beat (2011). Prvú päťku uzatvára anglický spevák Will Young s albumom Echoes (2011). Na šiestu priečku postúpila až z 318. miesta legendárna formácia The Beatles s kompilačným albumom 1 (2000). Oproti minulému týždňu si výrazne polepšila aj hudobníčka PJ Harvey s albumom Let England Shake (2011). Po tom, čo s touto nahrávkou získala prestížnu Mercury Prize, sa v UK Charte posunula zo 181. pozície až na 24. priečku.

Britský rebríček singlov (4. septembra 2011 - 10. septembra 2011):

1. Pixie Lott - All About Tonight
2. Maroon 5 featuring Christina Aguilera - Moves Like Jagger
3. Saturdays - All Fired Up
4. Leona Lewis a Avicci - Collide
5. Example - Stay Awake
6. Olly Murs feat. Rizzle Kicks - Heart Skips A Beat
7. Calvin Harris - Feel So Close
8. Christina Perri - Jar Of Hearts
9. Sean Kingston - Party All Night (Sleep All Day)
10. Ed Sheeran - You Need Me, I Don't Need You

Britský rebríček albumov (4. septembra 2011 - 10. septembra 2011):
1. Example - Playing In The Shadows
2. Adele - 21
3. Joe McElderry - Classic
4. David Guetta - Nothing But The Beat
5. Will Young - Echoes
6. The Beatles - 1
7. Red Hot Chili Peppers - I'm With You
8. Adele - 19
9. Doris Day - My Heart
10. Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans

Informácie zverejnila webstránka Theofficialcharts.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Pixielott.com