Americký R&B spevák R. Kelly prezradil, že jeho pripravovaný album sa bude volať Black Panties. Podľa speváka by mal mať podobný zvuk ako jeho sólový debut 12 Play z roku 1993 a malo by ísť o "akýsi R&B triler album". V rozhovore pre rozhlasovú stanicu WCGI Kelly uviedol, že namiesto pokračovania v soulom inšpirovanej tvorbe, akú možno počuť na jeho ostatnom albume Love Letter z minulého roka, sa rozhodol vrátiť ku svojim koreňom.

"Nie, išlo iba o určitý moment v čase, rovnako ako v prípade singlov Ignition (Remix) či Bump N'Grind. Black Panties je teraz nový 12 Play," dodal. R. Kelly v rozhlase hovoril aj o svojich problémoch s hrdlom, pre ktoré musel podstúpiť nevyhnutnú operáciu mandlí. "Myslel som si, že som prechladol, ale na mandliach som mal niečo ako veľkú cystu. Lekár si myslel, že bude lepšie, keď to vyrežú; skutočne dobre sa o mňa starali," povedal.

Spevák sa celosvetovo preslávil piesňou I Believe I Can Fly, za ktorú dostal tri ceny Grammy. Odvtedy sa ale na stránkach časopisov objavoval skôr v súvislosti s prípadom šírenia detskej pornografie. Po viac ako šesťročnom súdnom procese ho ale v roku 2008 pre nedostatok dôkazov zbavili všetkých obvinení. Okrem toho ho jeho bývalý manažér Jeff Kwatinetz tento rok zažaloval za to, že mu údajne dlhuje milión amerických dolárov (v prepočte približne 726-tisíc eur) na provízii. Kellyho hovorca nazval Kwatinetza "nespokojným bývalým zamestnancom" a žalobu odmietol s tým, že ide o "sériu poloprávd, prekrucovania a vyložených výmyslov".

Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: