Amerického rapera 50 Centa zažalovali za násilný útok na ženu v jeho dome. Ako informoval portál TMZ, zaujímavé na prípade je, že raper sa v čase údajného útoku na danom mieste vôbec nenachádzal. Incident má mať na svedomí Dwayne McKenzie - muž, ktorý pre 50 Centa pracoval.

Podľa internetového portálu Allhiphop.com sa žaloba týka augusta 2009, keď istá Vasti Ortiz prišla v noci na pozvanie do raperovej rezidencie v americkom štáte Connecticut spolu s niekoľkými ďalšími ženami. Po tom, ako McKenzie začal robiť "názorné a vulgárne sexuálne návrhy" na orálny sex, rozhodla sa, že odíde. V tom jej však zabránil, keď ju chytil a prikázal inej žene, Michelle Krzykowski, aby ju bila. Ortiz, ktorá pracovala ako tanečníčka a predstavila sa tiež v niekoľkých videoklipoch, proti nim použila obranný sprej, vďaka čomu sa jej podarilo ujsť.

Utrpela však vážne poranenie hlavy, ktorého zašitie si vyžiadalo deväť stehov. Žena tvrdí, že v spomínaný večer utrpela trvalé poškodenie nervového systému a ďalšie poranenia. Je presvedčená o tom, že za útok je zodpovedný 50 Cent, pretože mal vedieť o McKenzieho kriminálnej minulosti, keď si ho najímal. V máji 2008 totiž McKenzieho zatkli za to, že počas hádky v dome 50 Centa zaútočil na istú ženu opaskom. Ešte predtým, v auguste 2007, polícia McKenzieho zatkla za streľbu na muža, ktorý sa mu pokúsil ukradnúť jeho platinovo-diamantový náhrdelník. Vasti Ortiz žiada zatiaľ nezverejnenú čiastku.

Informácie zverejnili webové stránky billboard.com a allhiphop.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Victoria Will