Americký spevák a producent Mayer Hawthorne vydá 11. októbra prostredníctvom vydavateľstva Universal Republic Records svoj druhý album, ktorý pomenoval How Do You Do. Na nahrávke sa bude nachádzať dvanásť piesní a ako jediný hosť sa predstaví raper Snoop Dogg v skladbe Can’t Stop. Z albumu už vyšli dva single - A Long Time a The Walk, pričom k prvému menovanému už vznikol aj retro videoklip.

Americký spevák a producent Mayer Hawthorne vydá 11. októbra prostredníctvom vydavateľstva Universal Republic Records svoj druhý album, ktorý pomenoval How Do You Do.

Na nahrávke sa bude nachádzať dvanásť piesní a ako jediný hosť sa predstaví raper Snoop Dogg v skladbe Can’t Stop. Z albumu už vyšli dva single - A Long Time a The Walk, pričom k prvému menovanému už vznikol aj retro videoklip.

Tridsaťdvaročný Mayer Hawthorne, vlastným menom Andrew Mayer Cohen, pochádza z michiganského mesta Ann Arbor, v súčasnosti však žije v Los Angeles. Debutoval v roku 2009 albumom A Strange Arrangement, na ktorom sa nachádzali úspešné single Just Ain't Gonna Work Out, Maybe So, Maybe No alebo I Wish It Would Rain.

Druhému albumu How Do You Do predchádzalo voľne stiahnuteľné EP s názvom Impressions, ktoré vyšlo tento rok v máji a obsahovalo šesť coververzií skladieb od interpretov ako napríklad Jon Brion, The Isley Brothers alebo Chromeo.


Mayer Hawthorne - A Long Time

Tracklist albumu Mayer Hawthorne - How Do You Do:

01 Get To Know You
02 A Long Time
03 Can’t Stop f. Snoop Dogg
04 Dreaming
05 The Walk
06 Finally Falling
07 Hooked
08 Stick Around
09 The News
10 You Called Me
11 You’re Not Ready
12 No Strings

--
Zdroj: SITA
Foto: Stonesthrow.com/mayerhawthorne