Americká numetalová skupina Korn oznámila, že vydá novú štúdiovú nahrávku pod názvom The Path Of Totality. Album vyjde 5. decembra a bude obsahovať iba skladby vytvorené s spolupráci s dubstepovými producentmi. Kapela už z neho vydala singel Get Up, ktorého produkciu mal na starosti Skrillex. K piesni už natočili aj videoklip, ktorý bol zverejnený v utorok.

Ďalšími producentmi, s ktorými Korn na svojom desiatom štúdiovom albume spolupracuje, sú Excision, Datsik, Noisia, Kill the Noise a 12th Planet. Kapela pre britský NME už toto leto uviedla, že novinka bude výrazne inšpirovaná dubstepom. Basgitarista Fieldy vtedy prezradil, že ostatných členov Korn na to prehovoril frontman Jonathan Davis. "Jonathan dubstep miloval a nás do toho vtiahol. Cítime, že je potrebné zostať súčasnými a na vrchole toho, o čo práve ide," povedal Fieldy.

Zatiaľ neexistuje finálny potvrdený tracklist, ale okrem singla Get Up na by na albume mali byť aj skladby Narcissistic Cannibal, Burn The Obedient, Illuminati, Kill Mercy Within a Chaos Lives In Everything.


Korn feat. Skrillex - Get Up

Informáciu zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk