Slovenské nezávislé vydavateľstvo Slnko Records začalo prijímať predobjednávky na nový štúdiový album elektro-popovej skupiny Noisecut. Nahrávka s názvom Háj & lov, ktorú finalizujú v Biotech Studiu producenta Ecsona Waldesa, by mala vyjsť 1. decembra. Skupina má v pláne ponúknuť aj limitovanú edíciu CD s knižkou plnou fotomateriálu zo života kapely z posledných troch rokov.

"Album je už natočený, prebiehajú posledné úpravy na jeho zvuku, pripravuje sa krásna knižka, ktorá bude sprevádzať jeho fyzickú podobu," uvádza sa na stránke Slnkorecords.sk. CD s knižkou sa dá predobjednať v cene 15 eur, fanúšikovia si očakávanú novinku po jej vydaní budú môcť kúpiť aj v digitálnej verzii vo formáte mp3 s PDF bookletom za 5 eur.

Noisecut majú na konte zatiaľ tri štúdiové albumy, posledné dva vyšli v Slnko Records. Debutovú nahrávku Landscapes si sami vydali v roku 2003, jej nasledovník Deň za dňom sa na trh dostal o dva roky neskôr. Za tretiu štúdiovku BLIIIZKO kapela dostala poslucháčsku cenu Radio_Head Award v kategórii Album roka 2008. Za singel Mariena, ktorý je coververziou piesne Jána Boleslava Kladiva, im hlasovanie poslucháčov Rádia_FM vynieslo cenu Radio_Head Award za najlepší singel roka 2010.


Noisecut - Mariena

--
Zdroj: SITA
Foto: archív skupiny Noisecut