Daniela a Veronika Nízlové alias Twiins dostali v USA zaujímavú hereckú ponuku. Oslovil ich americký režisér a producent Edward Bass, mali by si zahrať v jeho filme Welcome 2 Hollywood. Známe dvojičky, ktoré reprezentovali Slovensko na poslednom ročníku Eurovízie v nemeckom Düsseldorfe s pesničkou I'm Still Alive, sa na "filmovom pľaci" stretnú aj s takými hviezdami, ako sú Snoop Dogg, Lindsay Lohan či Bronson Pinchot.

Keďže speváčky pred časom odišli za kariérou do Ameriky, na Slovensku o nich nebolo veľmi počuť. Pred pár dňami sa však Twiins vrátili spoza veľkej mláky do rodnej krajiny, aby sa pochválili s ponukou, vďaka ktorej môžu hrať v podstate samé seba. "Budeme hrať dvojičky - speváčky z malej krajiny v srdci Európy, ktoré sa rozhodnú ísť skúsiť šťastie priamo do Hollywoodu," uviedla pre médiá Daniela Nízlová.

Film sa začne nakrúcať už začiatkom budúceho roka a jeho rozpočet sa predpokladá na 15 miliónov amerických dolárov. "Časť filmu sa bude natáčať v Prahe, ale väčšina v Los Angeles a bude sa distribuovať celosvetovo, čiže ho ľudia uvidia nielen v Amerike, ale aj u nás," objasnila Veronika Nízlová a dodala: "Veľmi sa na natáčanie tešíme, ale zároveň si uvedomujeme, že to nebude ľahké."



Informáciu pre TASR poskytol producent Braňo Jančich.

--
Zdroj: TASR
Foto: Rasťo Brezovský - Twiinsmusic.com