Slovenský raper Majk Spirit nakrútil nový videoklip k piesni Ja a ty. Námet videa vychádza priamo z textu a produkčne sa na ňom podieľali Optical Pro zo Zlína. "Celé je to nakrúcané na zelenom pozadí, čiže sa to bude graficky dotvárať. Klip bude v takom retro štýle 60-tych a 70-tych rokov, preto som veľmi zvedavý, ako bude vyzerať, ale nepochybujem, že bude super," prezradil Majk Spirit.

Vo videoklipe sa po boku rapera objaví herečka Kristína Svarinská aj finalistka šou Česko Slovensko hľadá Superstar Celeste Buckingham. Celeste k piesni napísala aj naspievala anglický refrén. "Naša spolupráca vznikla cez môjho producenta, s ktorým sa dobre poznajú. Majk zháňal speváčku, tak som nahrala tento refrén, poslala, nech si ho vypočuje a jemu sa to zrejme páčilo," opísala vznik spolupráce s raperom mladá speváčka.

"Bol som z neho nadšený. Jej hlas dokonale vystihuje inštrumentálku v skladbe a aj keď je to jednoduchý refrén, presne do hudby sedí," neskrýval spokojnosť s Celestinou prácou Majk Spirit. Videoklip bude mať premiéru 14. februára na českej stanici MTV. Na Slovensku ho interpret oficiálne uvedie na krste svojho nového albumu o dva dni neskôr.

Zdroj: SITA
Foto: SITA/Marián Peiger

Súvisiaci interpreti: Majk Spirit