Pieseň Rolling in the Deep britskej speváčky Adele po týždni prebudila z kómy sedemročné dievčatko, ktoré bojovalo o život po krvácaní do mozgu. Lekári predpokladali, že malej Charlotte už nedokážu pomôcť, no keď si jej mama Leila k dcérke ľahla na nemocničné lôžko a objala ju, stalo sa čosi nečakané.

"Bola napojená na prístroje a na nič nereagovala, no zrazu v rádiu začala hrať Adele," vysvetlila. Leila tiež začala spievať skladbu Rolling in the Deep, ktorú si zvykli pospevovať s malou Charlotte, a dievčatko sa usmialo. Ohromení lekári a sestričky matke povedali, nech neprestáva. "Charlotte sa začala usmievať a ja som neverila vlastným očiam. To bola jej prvá reakcia od toho krvácania do mozgu. Sestričky povedali, že to bolo ako keby som ju 'odomkla' a od toho dňa jej bolo stále lepšie," uviedla Leila.

O dva dni Charlotte začala rozprávať a chcela vstať z postele. Dva mesiace trvalo, kým sa opäť naučila chodiť a normálne rozprávať. Charlotte sa už vrátila do školy a dokonca i na hodiny tanca. Stále je však čiastočne slepá a niektoré veci si nepamätá.

Zdroj: SITA
Foto: Adele.tv

Súvisiaci interpreti: Adele