Pripravovaná jedenásta štúdiovka americkej speváčky Janet Jackson dostala názov Unbreakable. 49-ročná interpretka to prezradila prostredníctvom Twitteru, kde zverejnila fotografiu vytlačeného textu novej skladby The Great Forever, pričom na papieri je uvedený aj názov albumu.

Novinka Unbreakable by mala vyjsť na jeseň, presný termín však zatiaľ nie je známy. Jackson minulý mesiac predstavila singel No Sleeep s hosťujúcim raperom J. Coleom, ku ktorému vznikol aj videoklip.


Janet Jackson má na konte desať sólových albumov, pričom zatiaľ poslednú štúdiovku Discipline uviedla na trh v roku 2008. Neskôr vydala ešte kompilácie Number Ones / The Best (2009) a Icon: Number Ones (2010). Na celom svete predala viac ako 160 miliónov kópií nahrávok a patrí tak k najúspešnejším speváčkam v histórii. Počas kariéry dosiaľ získala 33 Billboard Music Awards, 12 American Music Awards, päť Grammy a nominovali ju na Oscara i Zlatý glóbus. Koncom júna jej v rámci odovzdávania BET Awards udelili Ultimate Icon: Music Dance Visual Award.

Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív)
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Janet Jackson