Čo sa deje predtým, ako Taylor Swift a jej tím vkĺzne do trblietavých kostýmov a vyjde na pódium predviesť svoju šou? Pohľad na dianie za oponou ukazuje speváčka v novom videoklipe I Can Do It With A Broken Heart. Jeho premiéru si vychutnali fanúšikovia priamo na koncerte. Taylor ním ukončila svoje pôsobenie na štadióne vo Wembley.

Pieseň je druhým singlom z tohtoročného albumu The Tortured Poets Department (recenzia). Videoklip, ktorý režírovala samotná Taylor Swift, obsahuje zábery zo zákulisia tanečných skúšok, tvrdú prácu celého tímu, ale aj zábavu, ktorú to so sebou prináša. Na niekoľkých zostrihaných záberoch sa nájdu aj fanúšikovia, ktorí boli súčasťou veľkolepého turné americkej speváčky.

Eras Tour sa z Británie presúva do Ameriky. Jeho posledné zastávky štartujú 14. novembra v Toronte a definitívny záver celého projektu na naplánovaný na 8. decembra vo Vancouveri. Turné pokračuje aj po nedávnych hrozbách plánovaného teroristického útoku, ktoré boli odhalené pred koncertami vo Viedni.

Tip: Priznanie hlavného podozrivého: Na koncertoch Taylor Swift plánoval zabiť čo najviac ľudí

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)