Britská hip-hopová jednotka Tinie Tempah sa vracia do rozhlasového éteru s novým singlom. Nasledovníkom Trampoline by mala byť hymnická skladba, na ktorej spolupracoval aj John Martin známy z hitu Don’t You Worry Child. Pieseň predznamenáva druhú štúdiovku, ktorá vyjde začiatkom novembra.

Tinie Tempah sa pripomína druhým singlom. Na hymnickej Children Of The Sun spolupracoval s Johnom Martinom. Toho poslucháči môžu poznať z dobre známej skladby Don’t You Worry Child od Swedish House Mafia. Ide o druhý kúsok z pripravovanej druhej štúdiovky Demonstration. Tá by mala vyjsť 4. novembra tohto roka.  

Na novinke najžiadanejšieho rapera na britských ostrovoch v súčasnosti pracoval producent Naughty Boy. Ten prezradil aj to, že sa na nej bude nachádzať aj duet. Konkrétne by to malo byť so soulovou speváčkou Palomou Faith. Tempah v roku 2010 uspel s debutom Disc-Overy a so singlami Pass Out, Written In The Stars alebo Miami 2 Ibiza. Získal radu ocenení a stal sa prvým anglickým rapperom, ktorý v Amerike predal milión singlových kopií. 


Zdroj: Parlophone music, Digitalspy.co.uk
Foto: Parlophone music

Súvisiaci interpreti: Tinie Tempah