Jedinečná párty Dynamic Sound sa opäť vracia do bratislavského Ateliéru Babylon. Na jar organizátori priniesli prvýkrát do Bratislavy legendu svetovej tanečnej scény Maura Picotta a pokračovanie úspešnej akcie láka na ďalšie veľké meno. Je ním nemecký producent a dídžej Tomcraft, ktorý bude 25. decembra hviezdou vianočného vydania.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Thomas Brückner alias Tomcraft je na scéne už 20 rokov, no do širšieho povedomia verejnosti sa dostal najmä v roku 2002 svojím klubovým hitom Loneliness. Doposiaľ vydal štyri úspešné albumy a jeho ďalšie skladby ako Prosac alebo Overdose mali veľký úspech. Napriek tomu sa nebál vybočiť z "formulky" a kombinovať rôzne hudobné žánre, pričom spolupracoval s rôznymi hudobníkmi - od speváka Bloodhound Gang Jimmyho Popa až po rapera Sida alebo soulového speváka Xaviera Naidoo.

V roku 2003 založil vydavateľstvo Great Stuff Recordings, ktoré pomohlo v kariére mnohým ďaľším nemeckým producentom. V roku 2012 sa Tomcraft vrátil k svojím hudobným koreňom u vydavateľstva Kosmo Records. Jeho kreativitu a schopnosť tvoriť hity si môžete overiť aj na jeho poslednom albume, príznačne nazvanom 20 Years.


Okrem Tomcrafta vystúpi na akcii Dynamic Sound vol. 2 aj jedna z najrešpektovanejších slovenských djských osobností DJ Schimek. Senický dídžej, ktorý stál pri zrode klubovej scény u nás a ako jeden z mála sa presadil aj za hranicami v Poľsku, prinesie so sebou svoj typický zvuk, plný progresívneho techna s množstvom perkusií, mocným basom a energickými nástupmi. 

Ďaľší hosť pochádza z Čiech, kde si postupne buduje rešpekt a uznanie kolegov z branže. Phil Albedo, vlastným menom Ľubomír Žáček, sa narodil na Morave a už od detstva iklinoval k elektronickej hudbe vďaka vplyvu skupín ako Depeche Mode, Prodigy alebo Fatboy Slim. Dnes 24-ročný dídžej, promotér a začínajúci producent postupne prešiel od trancu a tech-trancu až k dnešnému soundu, balancujucému medzi tech-housom a technom, ktoré dopĺňa o vlastné kreatívne nápady. Môžete sa tešiť na pôsobivý set s kvalitným mixom, pozitívnou energiou a spontánnym vývojom.

Michell De Funk a.k.a. T Mike, vlastným menom Michal Garaj, je promotér, dídžej a zakladateľ stredoslovenského bookingu Techron.sk. V priebehu pár rokov sa postupne vypracoval až medzi slovenskú dídžejskú smotánku a jeho aktivity vyvrcholili tento rok organizovaním jedinečných stretnutí slovenskej undergroundovej scény pod názvom Mýtnik open air, na ktorých sa zúčastnilo až 80 dídžejov. V priebehu tohto roka si zároveň zahral na množstve letných festivalov na Slovensku aj v Českej republike.

Pozvanie prijala aj ďalšia dlhoročná osobnosť slovenského techna Miss Rodez a lineup uzatvára rezident a zároveň promotér tejto párty Peťo Hrajnoha, alias Jeffry Bayker. "Druhé vydanie párty Dynamic Sound si dalo za cieľ pritiahnuť vás do klubu počas vianočných sviatkov, preto sme sa rozhodli pre naozaj zaujímavý dátum 25.decembra, na Prvý sviatok vianočný. Bratislavský Ateliér Babylon sa osvedčil ako jedno z mála skutočne klubových miest, kde sa hudba dá naplno vychutnať v kvalitnom zvuku a s dostatočným priestorom. Ak bol Mauro Picotto klubová udalosť jari, tak Tomcraft je náš príspevok ku krásnym Vianociam 2013 a k ukončeniu skvelého hudobného roka. Tešíme sa na vás," pozýva Hrajnoha.

Dynamic Sound vol. 2 Presents:
(25. 12. 2013, Ateliér Babylon, Bratislava)

DJ Tomcraft

DJ Schimek
Phil Albedo
T Mike
Miss Rodez
Jeffry Bayker

Predpredaj vstupeniek 


Zdroj: PR
Foto: Facebook.com/TomcraftOFC

Súvisiaci interpreti: Tomcraft