Francúzsky DJ a producent David Guetta predstavil nový singel Shot Me Down, ktorý je remixom skladby Bang Bang (My Baby Shot Me Down) zo 60. rokov minulého storočia. Skladba je prvou zo série tanečných hitov, ktorými chce hudobník svojim priaznivcom skrátiť čakanie na nový album.

Známu pieseň napísal v roku 1966 Sony Bono pre speváčku Cher. V tom istom roku ju naspievala aj Nancy Sinatra. Práve jej verzia je pravdepodobne najslávnejšia, a to i vďaka filmu Kill Bill (2003), kde ju Quentin Tarantino použil v úvodnej časti. V roku 2005 pieseň do klubov priniesla britská dvojica Audio Bullys. Najnovšia verzia od Davida Guettu je spoluprácou so speváčkou Skylar Grey.

Minulý rok sa David Guetta angažoval v kampani The World Needs More, ktorú organizovalo OSN. V rámci nej vystúpil na niekoľkých akciách a jeho koncerty v Izraeli a Brazílii navštívilo viac ako 150-tisíc divákov. V novom roku chce Guetta pripraviť svoj šiesty štúdiový album, ktorý bude propagovať aj sériou piesní vydávaných na vlastnom labeli Jack Back Records.


Zdroj: SITA, PR
Foto: Facebook.com/DavidGuetta

Súvisiaci interpreti: David Guetta, Skylar Grey