Americká speváčka Gwen Stefani odohrá po šesťročnej prestávke prvý sólový koncert. Líderka kapely No Doubt vystúpi 7. februára v Los Angeles. Koncert 45-ročnej interpretky sa uskutoční v rámci partnerstva so spoločnosťou vydávajúcou platobné karty.

"Vystupovanie ma neprestane nikdy baviť. Vždy je to vzrušujúce. Prekvapuje ma, že ľudia majú záujem. Cítim sa vďačne," uviedla Stefani v televíznej relácii Today. "Začala som počúvať všetky moje staršie pesničky a učím sa ich. Vôbec si nepamätám texty," dodala.

Gwen Stefani v súčasnosti pripravuje tretí sólový album, ktorého názov ani termín vydania zatiaľ neprezradila. Speváčka však z neho už ponúkla skladby Baby Don't Lie a Spark the Fire. Druhú z uvedených piesní jej pomáhal napísať a produkoval Pharrell Williams, ktorý so Stefani už spolupracoval na skladbách ako Can I Have It Like That či Hollaback Girl. Po vydaní štúdiovky sa má Stefani vydať na turné. Rodáčka z kalifornského mesta Fullerton okrem toho pracuje aj na novej štúdiovke formácie No Doubt.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/gwenstefani

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani