Český pesničkár Tomáš Klus zverejnil vo štvrtok svoj nový videoklip k piesni Noe. Premiéra sa konala symbolicky v pražskom klube JazzDock (jazzový prístav), kam nosič s klipom priniesol samotný Noe v sprievode niekoľkých "zvierat".

O čerstvý animovaný vizuál k skladbe Noe z Klusovej ostatnej štúdiovky Proměnamě sa postaral Jakub Kouřil. Počas oficiálnej premiéry však spevák a jeho Cílová skupina predstavili okrem videoklipu aj svoje tohtoročné plány. Už o pár dní odštartuje klubové turné Přeju ti. Tomáš sa tak po minuloročnej sérii koncertov vo veľkých sálach vracia do komornejších priestorov.

"Teším sa na Přeju ti, lebo verím, že samotná myšlienka, ktorá turné "zažehla", môže nielen v nás, ale aj v návštevníkoch rozhorieť pocit spolupatričnosti a posilniť dôveru v to, že šťastie ožíva zdieľaním," vysvetľuje Tomáš Klus.

Turné zaháji Tomáš so svojou kapelou v novo vzniknutom multikultúrnom holešovickom priestore JATKA78. Časť výťažku z tohto koncertu bude venovaná práve na rozvoj tohto priestoru. Záverečný trinásty koncert Přeju ti odohrá Klus s Cílovou skupinou na konci mája v Kutnej Hore. Medzi klubovým hraním sa však ukáže aj v Bratislave v športovej hale Pasienky a to 23. apríla.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Johana Turner, PR manažérka Tomáša Klusa. Text bol upravený redakciou.

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus