Na novom albume Caracal britského elektronického dua Disclosure bude hosťovať aj spevák Sam Smith. Členovia formácie, bratia Howard a Guy Lawrenceovci, to oznámili prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnili fotografiu 23-ročného Smitha.

"Je to tak, druhé kolo," napísali v komentári. Disclosure a Sam Smith v minulosti spoločne nahrali skladbu Latch. Práve tá bola skvelým štartovacím mostíkom pre spevákovu kariéru. 

Prečítajte si: Sam Smith môže po operácii opäť rozprávať


Album Caracal by mal obsahovať singel Holding On, na ktorom sa podieľal americký spevák Gregory Porter. Disclosure už o nahrávke prezradili, že bude viac "pesničková" ako ich debutová štúdiovka Settle (2013) a zaznejú na nej aj spevák Kwabs a členovia formácie Lionbabe. Štúdiovka by sa mala dostať do predaja 25. septembra.

Disclosure sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 2010, keď vydali aj debutový singel Offline Dexterity. V júni 2013 ponúkli spomínaný album Settle, s ktorým sa dostali na vrchol UK Chartu. Štúdiovku nominovali na Grammy či BRIT Award. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok. 


Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/disclosureuk

Súvisiaci interpreti: Disclosure