Tomi Popovič nedávno pomohol Rytmusovi s jeho najosobnejšou skladbou Sanel, ktorej klip má za dva týždne viac ako jeden a pol milióna prehratí. Majk Spirit zase podporil mladú speváčku Ronie, ich duet Bam Bam vyšiel len pred pár dňami. Teraz prichádzajú so spoločnou novinkou Stále mladí, ktorá sa určite zaradí do letných playlistov.

Hoci obaja sú na hudobnej scéne už dlhé roky, ich prvá spoločná skladba vychádza až teraz. Ako však prezrádza Majk Spirit, zrodila sa ešte v čase, keď pracoval na svojom ostatnom sólovom albume. Na ten ju však 34-ročný raper napokon nezaradil a dvojica ju vydáva ako singel až teraz.

"S
polupráca vznikla ešte minulé leto v rámci práce na mojom albume Nie som tu náhodou. Keďže album vychádzal v zime, dohodli sme sa s Tomim, že s touto skladbou počkáme do leta a dáme ju von rovno aj s letným fresh videom," vysvetľuje raper, ktorý sa teší, že na dlhý zoznam jeho spoluprác sa konečne pridal aj Tomi Popovič. "Tomiho si cením ako speváka, ale je podľa mňa hlavne výborný producent." Aj preto sa hudobník v ich spoločnej skladbe nepostavil len za mikrofón v štúdiu, ale podpísal sa aj pod produkciu skladby. Spolu s ním sa o jej finálnu podobu postaral Randy Gnepa.


Tomi Popovič: Snažím sa vdýchnuť Slovensku americkú kvalitu

"Musím povedať, že verím v organické, prirodzené veci a moja spolupráca s Majkom Spiritom je úžasne načasovaná a je to tak prirodzené a nehrané, že to vypálilo fantasticky. Som rád, že sme konečne vytvorili spoločné dielo. Je to naša úplne prvá spolupráca a nesmierne vydarená. Som rád, že je to práve tento song, tento text a tento klip. Po rokoch strávených v USA sa snažím vdýchnuť tú americkú kvalitu, ktorá sa na mňa nalepila, aj Slovensku," hovorí Tomi Popovič, ktorý tiež nešetrí chválou na adresu svojho kolegu: "Majk je neskutočne talentovaný ale aj múdry umelec, roky sledujem jeho vývoj."

Tvorby videoklipu sa ujal Michal Nemtuda a jeho A-Team. Nakrútili ho počas dvoch dní v Bratislave, Čuňove a v Nitre pod Zoborom. "Pesnička mala mať letný vibe a to si myslím, že sa nám podarilo. Ďakujem všetkým ľuďom, ktorí sa podieľali na výrobe, a špeciálne poďakovanie posielame Regalburgru za super burgre na nakrúcaní. Dúfam, že si klip diváci užijú takisto ako hudbu od chalanov," uzatvára režisér Michal Nemtuda.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: A-Team

Súvisiaci interpreti: Majk Spirit, Tomi Popovič