Presne mesiac po svojom odchode z trenčianskeho letiska, kde 12. júla ničivá búrka predčasne ukončila 27. ročník festivalu Pohoda, sa organizátori vyjadrili k jeho budúcnosti. Pre fanúšikov majú dobrú správu – Pohoda bude pokračovať a v roku 2025 sa uskutoční vo svojom tradičnom júlovom termíne.

"Ďakujeme vám za všetky formy podpory, ktorú nám prejavujete. Či už v podobe pozitívnych správ, odkazov, Koncertov pre Pohodu, v podobe zbierky a ďalších podporných aktivít. Každý prejav spolupatričnosti a pomoci si vážime a prijímame ich s dojatím a vďačnosťou. Dodávajú nám silu na to, aby sme sa pustili do príprav Pohody 2025," uviedol organizačný tím dnes popoludní na sociálnych sieťach.

"Máme pred sebou ešte veľa práce s uzatvorením predčasne ukončeného ročníka 2024 a na mnohé otázky ešte nepoznáme odpovede. S nádejou sa však už teraz pozeráme na nadchádzajúce dni, týždne a mesiace, kedy pre vás budeme pripravovať nový ročník festivalu. Postupne vás budeme informovať o ďalších novinkách, prípravách a čoskoro aj o umelkyniach a umelcoch, ktorí vystúpia budúci rok na Pohode."

Všetky aktuality o novom ročníku budú organizátori Pohody postupne zverejňovať oficiálnom webe www.pohodafestival.sk, v mobilnej aplikácii Pohoda Festival ako aj na sociálnych sieťach a vo facebookovom evente Pohoda Festival 2025.

Festival Pohoda s poradovým číslom 28 sa uskutoční na trenčianskom letisku od 10. do 12. júla 2025.

Prečítajte si tiež: Úprimne, láskavo aj kriticky. Tri pohľady na Pohodu 2024

Text: Hudba.sk (zdroj: Facebook.com/pohoda.festival)