Americká rocková kapela Incubus vydá na budúci rok dve EP nahrávky. V rozhovore pre magazín Billboard to prezradil gitarista Mike Einziger.

"Plánujeme vydať dve EP nahrávky, ktoré spolu vytvoria album. Dúfame, že prvú z nich vydáme vo februári alebo marci, druhú potom v lete," uviedol Einziger s tým, že na prvom EP sa bude nachádzať aj skladba Trust Fall, ktorú nedávno predstavili naživo na koncerte v Los Angeles. Táto skladba bude zároveň prvým singlom zo zatiaľ nepomenovaného EP. Einziger taktiež prezradil, že nahrali aj skladbu s názvom Dance Like You’re Dumb. "Je to naša verzia hlučnej, agresívnej rockovej piesne. Určite to nie je niečo, čo by od nás ľudia očakávali," dodal.

Kapela Incubus vznikla v roku 1991 v kalifornskom meste Calabasas a okrem spomínaného Einzigera v nej pôsobia aj spevák Brandon Boyd, bubeník José Pasillas II, DJ a klávesák Chris Kilmore a basgitarista Ben Kenney. Debutovali v roku 1995 albumom Fungus Amongus, po ktorom nasledovali štúdiovky S.C.I.E.N.C.E. (1997), Make Yourself (1999), Morning View (2001), A Crow Left Of The Murder... (2004), Light Grenades (2006) a If Not Now, When? (2011). Okrem toho majú na konte aj výberovku Monuments And Melodies (2009) a viacero živých a EP nahrávok.


Zdroj: SITA
Foto: Piper Ferguson - Facebook.com/incubus

Súvisiaci interpreti: Incubus