"Melie niečo o tom, že Alexy bol nula, a že Galanda je bomba a najlepší je Fulla," spieva Vlado Janček z bratislavskej kapely Saténové ruky v skladbe DušaN. Pieseň sa nachádza na pripravovanom debutovom albume Bozkávam, ktorý kapela vydá pod hlavičkou vydavateľstva go2stage už v máji.

Príbeh jedného baru, jedného večera, jednej neprirodzene "ukecanej" ženy a odkazy na slovenských výtvarníkov. Chytľavý text piesne DušaN graduje zaujímavým refrénom, ktorý poukazuje na stav, v ktorom sa spomínaná žena nachádza.

Viac sa o novom singli kapely Saténové ruky dozviete na listening party debutového albumu Bozkávam, ktorý si môžete prvýkrát v plnej dĺžke vypočuť už túto sobotu (25.4.) v priestoroch Nu Spirit Baru. Súčasťou večierka určeného pre všetkých fanúšikov kapely bude aj premiéra originálneho animovaného videoklipu, ktorý pre bratislavskú štvoricu k piesni DušaN vytvoril japonský režisér Sugimoto Kousuke. Ani ten nebude chýbať na sobotňajšej akcii.

Po premiére nového videa a vypočutí albumu zahrajú návštevníkom akcie dídžeji Magálová, Nowhereman a Tomáš Sloboda. Kapelu Saténové ruky môžete poznať vďaka singlom ako Kde mám bundu?, Prostredsong, či Príbor. Tvoria ju Vlado Janček (spev a gitara), Bebe (spev, basgitara), Kasko (spev, gitara) a Jožo Lipa (bicie). Skupina odohrala svoj premiérový koncert v roku 2011 v Nu Spirit Clube. Odvtedy si stihla zahrať už aj na festivaloch Pohoda a Grape, či na Radio_Head Awards Festivale v Slovenskom rozhlase.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Regina Annušová z go2stage. Viac sa o spomínanej listening party v Nu Spirit Bare dozviete na Facebookovej stránke udalosti.

Foto: Matej Hakár

Súvisiaci interpreti: Saténové ruky