Artpop s violončelom a klavírom versus dynamické garážové indie na Veľkonočný pondelok? Slovinsko vs. Slovensko? Prečo nie. Príďte sa pozrieť, ako to znie, keď sa na jednom pódiu vystriedajú dva charizmatické ženské vokály v rozdielnych inštrumentálnych aranžmánoch.

Jeden v podaní mladej slovinskej kapely Koala Voice a druhý v rámci koncertného debutu slovenského kvarteta Snowdrop. Koncert sa uskutoční v bratislavskej Fuge 28. marca, pričom pre Koala Voice bude Bratislava prvou zastávkou na ceste na prestížny estónsky festival Tallinn Music Week a slovenskí Snowdrop si odkrútia svoju koncertnú premiéru, pokiaľ samozrejme nerátame ich predchádzajúce účinkovanie v kapele Chick & Tin. Ich progresívny artpop s výrazným ženským vokálom Moniky Satkovej spája klavír, violončelo, kontrabas a cajón v originálny celok.

Koala Voice možno poznáte z minuloročného festivalu Waves Bratislava. Stredoškolská senzácia z malého mestečka Kisovec hrá čarovný mix naivného aj smrteľne vážneho nezávislého poprocku 70. rokov. Vychválil ich .týždeň, ale aj britský magazín DIY, ktorý mladučkých Slovincov označil za jeden z najväčších objavov tohtoročného festivalu Eurosonic v Holandsku.


Snowdrop pozývajú:


Lístky sú k dispozícíi len na mieste za symbolické 3 eurá. 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Alexander Čerevka. Viac sa dozviete na stránkach www.facebook.com/VoiceKoalawww.facebook.com/bandsnowdrop a Facebookovom profile podujatia