Líder kapely Nightwork sa v Českej republike teší nesmiernej popularite a pre mnohé ženy sa stal sexsymbolom. Sólové turné, ktoré plánuje odštartovať už túto jeseň, sa preto stretlo s výrazne pozitívnymi ohlasmi.

Jednou zo zastávok na spomínanom turné bude aj bratislavský Istropolis, kde 13. decembra odpáli svoju veľkú šou spolu s brnenským orchestrom B Side Band.

Takmer dvojhodinový koncert podľa Dyka ponúkne originálne verzie hitov domácej i svetovej hudobnej scény od The Beatles cez Nirvanu, až k legendárnym pesničkám Oslobodeného divadla. Okrem toho v programe premiérovo zaznie aj niekoľko autorských skladieb.

B Side Band & Vojta Dyk - Feeling Good

"Spolupráca vznikla jednoducho. Josef Buchta mi jedného dňa zavolal, či by som si nechcel zaspievať s bigbandom. Pár návštev v Brne, niekoľko fliaš vína a bolo to na svete," žartuje idol českých žien.

"Dohodli sme sa a on si prišiel vypočuť náš koncert. Zistili sme, že máme podobné názory na hudbu a že by stálo za to vyskúšať, ako nám to pôjde spoločne. Hneď prvý spoločný koncert sme vypredali, rovnako ako všetky ostatné," dodáva Buchta.

B Side Band & Vojta Dyk - Mercy

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Dodo Mikláš z Access Production.

Súvisiaci interpreti: Nightwork