Najväčšie domáce tanečné esá súčasnosti pod vedením profesionálnej tanečníčky Kataríny Štumpfovej roztancovali Bratislavu v rytme svetového hitu Gangnam Style. Pozrite si jedinečný klip, ako sa tancuje v rušnom centre na pravé poludnie.

Hudobná stanica MTV v spolupráci s digitálnou televíziou UPC priniesli do ulíc hlavného mesta nefalšovaný flashmob - spontánny tanec na verejnosti. O zábavu uprostred davu okoloidúcich sa postarali profesionáli známi z predstavenia Just Dance na doskách Divadla Nová scéna a z tanečnej školy DanceCool pod vedením Kataríny Štumpfovej.

Pred Prezidentským palácom, v podchode, na Obchodnej ulici, aj na Hviezdoslavovom námestí priamo pred starou budovou SND sa v rytme svetového hitu vlnili mená ako Ivana Surovcová, Natália Glosíková, Matej Chren, Tomáš Antálek, Veronika Ferancová či už spomínaná Katka Štumpfová. Aby flashmob vyzeral skutočne vierohodne, zapojili tanečníci do svojich choreografií aj deti z tanečnej školy.

Pozrite si ako sa tancoval Gangnam Style

Just Dance Flashmob

"Medzi nadšenými malými tanečníkmi tancovala aj dcéra herečky Eleny Podzámskej," prezradili organizátori, ktorí neopomenuli ani meno režiséra prvého slovenského flashmobu Branislava Vinczeho a produkčného Michala Turzu. Reakcie na tanec uprostred rušných ulíc boli príjemné, ľudia sa zastavovali, tancovali, tlieskali, tešili sa a skupinu profesionálov z tanečných parketov nakrúcali na mobily.

"Teší nás, že sme tak atraktívny flashmob, ako bol ten bratislavský, mohli predstaviť domácej verejnosti. Vo svete je totiž flashmob veľmi populárny, šíri sa ako vírus a baví dobrou náladou a prekvapivými reakciami okoloidúcich. To sa nám podarilo," zhodnotila Pavla Drábeková z UPC.

Redakciu Hudba.sk informoval Vladimír Kroupa z Access Promotion.

Foto: PR Access Promotion