Minuloročná víťazka Eurovízie, Švédka Loreen, v stredu zverejnila vizualizáciu svojho nového singla We Got The Power. Po "dobe ľadovej" z predošlého videoklipu k Heal sa ani teraz nevyhýba zasneženej scenérii. Napriek tomu, že je v ňom polonahá.

V rámci tri a pol minútového "mihania obrazov" si Loreen, ako bývalá dramaturgička a režisérka televíznych programov, splnila svoj režisérsky debut aj v tomto smere. "Vždy som mala jasnú predstavu o tom, čo chcem, aby moje umenie obsahovalo a cítim obrovskú zodpovednosť za to, čo vydávam. Pohyblivé obrázky, podľa mňa, vytvárajú inú dimenziu hudby. Navyše, potrebujeme viac ženských režisérok, ktoré si trúfajú presne tak, ako si trúfa toto video," vyhlásila speváčka.

Tá sa vo videu polonahá s helmou rímskeho bojovníka strieda so zasneženými horami či spolu s tanečníčkami pred akýmsi posvätným symbolom. Skladbu o prebúdzaní skrytej sily lásky zložili Patrik Berger (Lana Del Rey, Robyn) spolu s Ester Dean (Rihanna, Katy Perry, Lil Wayne). Svoju premiéru mala počas vysielania 58. ročníka Veľkej ceny Eurovízie vo švédskom Malmö.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Loreen