Vydanie nového albumu Witness od Katy Perry je na spadnutie a speváčka svoju novú tvorbu podporila aj účasťou v populárnej šou Jamesa Cordena. Na sedadlo spolujazdca v Carpool Karaoke si speváčka sadla s úplne novým imidžom. Okrem toho, že zaspievala nové skladby Bon Appetit a Swish Swish, prehovorila aj o rozporoch s Taylor Swift.

Carpool Karaoke patrí v súčasnosti medzi najobľúbenejšie zábavné projekty zamerané na fanúšikov speváckych hviezd. V taxíku u Jamesa Cordena sa už vystriedali Selena Gomez, Adele, Justin Bieber, Britney Spears alebo Lady Gaga. Medzi poslednými sa v šou objavil aj Harry Styles, ktorý okrem vlastnej tvorby z čerstvo vydaného debutu zaujal aj s hitom Hey Ya! od hip-hopového dua OutKast.

V prípade Katy Perry, ktorá čiernu hrivu a divoké farby vymenila za "chlapčenský" zostrih, sa opäť raz potvrdilo, že vokálne nepatrí medzi najlepšie speváčky. Jej energia a charizma jej to však dokonale vynahrádzajú. Hneď v úvode si Cordenom zaspievala jeden zo svojich najväčších hitov Firework, ktorý svojho času dobyl celosvetové hitparády. Zo starších nahrávok odzneli aj Dark Horse, Roar alebo I Kissed A Girl, s ktorou v roku 2008 vstúpila do vôd pop music. Obľúbeného moderátora prekvapila priznaním, že ženu, ktorá ju k prvému hitu inšpirovala, v skutočnosti nikdy nepobozkala. Ako však dodala, bozkávala sa s inými ženami.

Nie so všetkými ženami má však úplne najvrúcnejší vzťah. V jednom momente totiž nepriamo potvrdila, že jej pieseň Swish Swish hovorí o vzájomnej nevraživosti, ktorá je už dlhé roky medzi ňou a Taylor Swift. Tá v minulosti nahrala skladbu Bad Blood, ktorá mala byť adresovaná práve interpretke hitov Teenage DreamPart Of Me. Celý problém pramenil v tom, že tri sprievodné tanečníčky Taylor Swift opustili jej turné kvôli koncertom Katy Perry. "Úprimne povedané, je to pravda. Ona to začala a je načase, aby to ukončila. Snažila som sa s ňou o tom hovoriť. Ale to, čo chcem povedať je, že som pripravená urobiť čokoľvek. Je to všetko o karme, správne? Ja osobne si myslím, že ženy by mali držať spolu a nie ísť proti sebe," dodala Katy.


Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Katy Perry