Britský soulový spevák Seal, ktorý 29. novembra vystúpi v bratislavskej Inchebe, je milovníkom dobrého a hlavne zdravého jedla. S tým súvisia aj jeho požiadavky, ktoré s veľkým predstihom adresoval organizátorom koncertu.

Spevák a skladateľ, ktorý je známy svojím zamatovým hlasom a emotívnym prejavom, požaduje varenie výhradne z organických potravín - mäsa, mlieka, ovocia aj zeleniny. Organické musia byť dokonca i citróny do čaju, či med, navyše striktne bez pridania cukru, nevarený a nerafinovaný.

Usporiadateľská agentúra XL Promotion musí rešpektovať fakt, že Seal so svojou kapelou a štábom sú veľmi orientovaní nielen na zdravú výživu ale aj na ochranu životného prostredia. Raňajky a obedy chcú mať servírované na recyklovateľných a tzv. "ozone-friendly" tanieroch a pohároch. Večeru si chce charizmatický hudobník vychutnať na porcelánových tanieroch a s príborom zo striebra. Požaduje aj stoly prikryté kvalitnými anti-alergénnymi obrusmi.

Držiteľ štyroch cien Grammy a troch Brit Awards na jesennom európskom turné predstaví aktuálny album Soul 2 (2011) aj svoje najväčšie hity. V súčasnosti pôsobí ako mentor v austrálskej verzii talentovej šou The Voice (Hlas). V Bratislave sa muzikant brazílsko-nigérijského pôvodu ukáže po viac ako siedmich rokoch.

Vstupenky na koncert:  Predpredaj.sk

Každá zakúpená vstupenka je zlosovateľná, piati šťastní výhercovia získajú možnosť osobného stretnutia so Sealom v zákulisí koncertu.

Zdroj: XL Promotion, hudba.sk
Foto: XL Promotion

Súvisiaci interpreti: Seal