Trojica Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald zverejnila v piatok nový singel Window, ktorý je predzvesťou pripravovaného deviateho albumu. Ten vyjde pod názvom This Life 24. novembra.

S kolekciou nových skladieb prichádza populárna britská skupina, ktorej v minulosti patril prívlastok chlapčenská, po viac ako piatich rokoch. "Bol to úžasný zážitok byť späť v štúdiu spolu pri tvorbe tejto nahrávky. Je to ten pocit, ako keď roztiahnete krídla, vypustíte staré a prinesiete nové," uviedli jej členovia na sociálnej sieti.

Formácia, ktorá je spolu napriek personálnym zmenám už 33 rokov sa zhodla na tom, že ísť do štúdia a zadefinovať si, ako bude ich hudba znieť v roku 2023 je osviežujúce a vzrušujúce. "Žijeme v peknom období života, v ktorom, rovnako ako v tejto hudbe, je veľa svetla a sme veľmi nadšení, že to naše publikum vždy bude počuť."

"Sme neuveriteľne hrdí na nový album, je tu pocit spolupatričnosti, či už ide o to, že sa k sebe vraciame ako kapela, alebo ľudia, ktorí chcú spojenie vo svojom vlastnom živote," pokračuje odkaz Take That. "Sme nadšení z tejto novej kapitoly."

K novému albumu už teraz skupina ohlásila aj koncertné turné v rámci Veľkej Británie a Írska ktoré odštartuje 13. apríla v Sheffield Utilita Arena. Špeciálnym hosťom, ktorý sa k nim počas celého turné pripojí, je Olly Murs.

Text: Hudba.sk (Zdroj: Billboard.com)