Už iba tri týždne zostávajú do vydania dlho očakávaného albumu Linkin Park v novej zostave so speváčkou Emily Armstrong. Na septembrový pilotný singel The Emptiness Machine a nasledujúcu novinku Heavy Is The Crown dnes skupina nadväzuje skladbou Over Each Other, ku ktorej vznikol emotívny videoklip upozorňujúci na to, čo môže zapríčiniť partnerská hádka v nesprávnom čase a na nesprávnom mieste.

Videoklip režíroval Joe Hahn, ktorý sa v minulosti podieľal na videách Numb, From The Inside, ale aj nedávnom The Emptiness Machine. Zábery k Over Eeach Other vznikali v Južnej Kóreii a pracujú s motívom spätne sa odvíjajúceho deja. Najskôr vidíme tragickú autonehodu a ž následne sa dozvedáme, čo jej predchádzalo.

"Pár nocí po našej šou v Kórei sme Emily Armstrong a ja zostali v meste natočiť naše ďalšie hudobné video k Over Each Other. Bolo mojím snom jedného dňa režírovať projekt v Kórei. Chceli sme, aby to vyzeralo ako skutočná K-dráma," uviedol Hahn na sociálnej sieti.

"Táto skladba je pre mňa extra špeciálna, keďže je to môj prvý sólový spev v Linkin Park. Nemôžem uveriť, že to hovorím! Ako som v minulom roku trávila viac času s kapelou, postupne som začala viac prispievať do procesu tvorby hudby, takže sme s Mikeom napísali text spoločne. A keď k tomu pridáte ešte natáčanie tohto videa s Joeom v Kórei – všetko je to splnený sen," hovorí Armstrong.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com, Loudwire.com)