Obľúbená bratislavská formácia Medial Banana si vydanie svojej druhej dosky pekne naplánovala. Dlhoočakávaný album Rockin’ It dostali fanúšikovia presne na Štedrý deň. Vtedy začal predpredaj CD s novým merchom a zároveň aj digitálny download.

Ako sa vyjadrili chalani z kapely: "Na našom albume sme makali naozaj dlho a tvrdo a veríme, že to na výsledku budete cítiť! Pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých hostí a podarila sa nám aj spolupráca s Robom Grigorovom na jeho tridsaťročnom hite Úlohy.”

Na albume Rockin' It sa bude s introm nachádzať 14 stôp a kapela sľubuje o niečo vyspelejší a prepracovanejší obsah oproti ich debutu z roku 2013. Medzi hosťovačkami z domácej scény nájdete mená ako Robo Grigorov, Katka Ščevlíková, Cocoman, Dr.Kary, MessenJah, Colectiv a ďalší. Zo zahraničných hostí sa na albume predstavia Jamajčania Micah Shemaiah, Spectacular, Infinite, Brit Deadly Hunta a Jamal z Ugandy.

Nový album kapely Medial Banana prináša fúziu reggae, dubu, dancehallu a hip hopu s prvkami jazzu, funku a pop music. Prvé CD, nové tričká a odznaky zoženiete už 26. decembra na veľkej štefánskej akcii v bratislavskom MMC. Na Rockin’ It Album Launch Party vystúpi okrem Medial Banana aj niekoľko ich kamošov.

Tešiť sa môžete na ľudí ako Boy Wonder, Foolproof Riddims, Bekim či Katka Ščevlíková. Spoza djského pultu sa predstaví All Stars Selekta formácia v zložení Simple Sample, Cifiman, Fayah Sound, Vulgara a Selekta Halliday.


Tracklist albumu Rockin' It:

01. Intro
02. Nemôžem prestať
03. Vážim si
04. Friday
05. Reprezent II. ft. Cocoman, Dr.Kary, MessenJah, Colectiv, Mr.Roll, Oldhunta & Mic-key Dreadalist
06. Chill ft. Katka Ščevlíková
07. Čerstvý vzduch
08. Give thanks ft. Deadly Hunta
09. Bomboclaat
10. Káva
11. Úlohy ft. Robo Grigorov
12. Busy
13. Rockin’ it ft. Micah Shemaiah, Spectacular & Infinite
14. Viac a viac ft. Jamal

Nový album si môžete kúpiť TU. Viac info o Medial Banana nájdete na ich facebookovej stránke

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Sveťo Moravčík.

Foto: Lousy Auber

Súvisiaci interpreti: Medial Banana