Debutový klip začínajúcej slovenskej speváčky Nikol Weiter k skladbe Sexy Lady sa stal vďačnou témou pre bežných ľudí i slovenských hudobníkov. Skupina Polemic v stredu na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook zverejnila video, v ktorom sa členovia skupiny na jej diele veľmi dobre zabávajú. Dnes je však už video z Youtube stiahnuté, pozrite si aspoň spomínaný videoklip.

"Akože nie je to nejaký strašný luxus, ale KTO toto zaplatil..." napísal na Facebooku tanečník Laci Strike. Speváčka Nikol Weiter si napriek tomu myslí, že jej klip je vydarený. "Ja som v prvom rade samozrejme fitneska a tanečnica. No keďže mám spev a hudbu v génoch, neprestanem s tým. Nech si hovorí kto chce, čo chce," uviedla dcéra speváka Otta Weitera pre portál Topky.sk.

Videoklip nakrúcali koncom minulého roka a na YouTube je zverejnený od 22. januára. Užívateľom však nie je umožnené k videu pridávať komentáre ani ho "likeovať". Klip nakrúcali v poloprázdnom White Clube v Malackách pod režisérskou taktovkou Martina Šveca. Okrem 20-ročnej speváčky, ktorá sa vlani v Novom Sade stala svetovou šampiónkou v bikini fitnes a vyhrala aj európsky šampionát, v ňom vystupujú aj členovia skupiny Gin-Tonic a tiež autor hudby k skladbe Johnny Kortis. O text piesne sa postarala Ľuba Vargová.

Gin-Tonic feat. Nikol Weiter - Sexy Lady

Zdroj: SITA
Foto: Pavol Neruda