Americká speváčka Kelly Clarkson zverejnila skladbu Run Run Run, v ktorej hosťuje John Legend. Pieseň nemá okrem názvu nič spoločné s hitom Celeste Buckingham, nie je však ani originálnou skladbou. Ide totiž o coververziu piesne nemeckej skupiny Tokio Hotel, ktorá pôvodne vyšla minulý rok na albume Kings of Suburbia.

Duet sa bude nachádzať na očakávanom albume Piece by Piece, ktorý 32-ročná rodáčka z Texasu plánuje uviesť na trh 27. februára. Z nahrávky, na ktorej sa podieľali aj hudobníčka a skladateľka Sia či producenti Greg Kurstin a Jesse Shatkin, už zverejnila aj piesne Heartbeat Song a Invincible Štúdiovka ponúkne dovedna 13 skladieb, pričom deluxe edícia bude o tri piesne bohatšia.


Vypočujte si aj originálnu verziu piesne od Tokio Hotel:


Kelly Clarkson vydala zatiaľ šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky.

Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your LoveA Moment Like ThisSince U Been GoneMy Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You).

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)

Súvisiaci interpreti: Kelly Clarkson