Názov albumu Na kráľovej holi prezrádza, že nás čaká zmena oproti klasickému popovému albumu, ktorý by ste možno očakávali. Bystrík a jeho banda vydáva CD, ktoré oslavuje obľúbené slovenské piesne.

"Na Kráľovej holi je naša srdcová skladba, myslíme si, že je jednou z najkrajších ľudových piesní. Má silný, až taký hymnický nádych a keď ju hráme na koncertoch, zažívame spolu s publikom úžasnú atmosféru. Piesni sme pozmenili charakter a dali sme ju do takého nášho 'bystríkovského' zvuku. V skladbe môžete počuť aj trúbku a banjo, čo je celkom nezvyčajné. Doterajšie reakcie sú pozitívne, ktorým sa veľmi tešíme a zároveň veríme, že naša verzia skladby Na Kráľovej holi sa bude páčiť aj ostatným poslucháčom," opisuje Bystrík.

Okrem štúdiového albumu kapela chystá klip k singlu, krst albumu, nový duet a ďalšie prekvapenia pre svojich fanúšikov, takže sa určite oplatí sledovať tohto interpreta. Krst CD spojený s príjemným koncertom sa bude konať v letnej záhrade Amfik Cafe v Trnave dňa 17. mája. Okrem Bystrík bandy vystúpia aj šikovné dievčatá zo zoskupenia Ukitas.


Spevák a skladateľ Bystrík sa objavil na scéne už v roku 2005, kedy vyhral autorskú súťaž Coca – Cola Pop Star. V rovnakom roku vyšiel jeho prvý album – Mám čo som chcel, minulý rok hosťoval v rádiách so singlom Prajem si.

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Linda Mináriková. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Bystrík