Americká speváčka a herečka Selena Gomez vystúpi 24. októbra v Prahe. Interpretka sa predstaví v O2 Aréne v rámci Revival Tour, počas ktorého sa zastaví napríklad aj v Nemecku, Švajčiarsku, Francúzsku, Veľkej Británii, Španielsku, Švédsku, Nórsku, Fínsku, Dánsku a ďalších krajinách.

Fanúšikovia 23-ročnej interpretky sa môžu tešiť aj na skladby z najnovšieho albumu Revival, ktorý vyšiel minulý rok v októbri. Selena Gomez, ktorá je známa aj vďaka medializovanému vzťahu s Justinom Bieberom, sa na tvorbe nahrávky podieľala aj ako textárka, skladateľka a výkonná producentka, pričom spolupracovala s producentmi ako Hit-Boy, Max Martin, Mattman & Robin, Stargate či Benny Blanco. Úspešný album, pri ktorého tvorbe ju podľa vlastných slov inšpirovala Christina Aguilera, minulý rok propagovala singlami Good For You a Same Old Love. Oba prezentovali jej romantickejšiu polohu, no v aktuálnom treťom singli Hands to Myself útočí aj na hitparády tanečného popu.

"Tento album predstavuje novú a veľmi dôležitú kapitolu v mojom živote. Už sa neviem dočkať toho, ako na pódiu predstavím nový materiál, z celého srdca som sa snažila, aby toto turné bolo naozaj neobyčajné," povedala povedala jedna z najpopulárnejších mladých speváčok na popovej scéne.


Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Kúzelníci z Waverly (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Popoluška v Monte Carle (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012), Preteky s časom (2013) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), Hotel Transylvánia (2012) či Hotel Transylvánia 2 (2015).

So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Ako sólová interpretka má na konte štúdiovky Stars Dance (2013) a spomínanú Revival, a tiež kompiláciu For You (2014). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song


Zdroj: SITA (iDnes.cz, archív), Live Nation CZ
Foto: Live Nation CZ

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez