Niekdajšia prestížna hudobná televízia MTV okrem reality show pre teenagerov poskytuje vo svojom vysielaní priestor aj pre ponuky na sobáš. Jednu z nich sa rozhodol využiť DJ Khaled a "na drzovku" požiadal raperku Nicki Minaj o ruku. To všetko pred kamerami v programe MTV News.

Včera (25. júla) vo vysielaní hudobnej televízie zaznela svadobná otázka, a to konkrétne z úst rapera menom DJ Khaled pre raperku a v poslednej dobe aj speváčku Nicki Minaj. "Nicki Minaj, som v MTV a chcem byť k Tebe úprimný. Ľúbim ťa, mám ťa rád a chcem ťa. Chcem, aby si bola moja," vyznal sa zaľúbený raper a potom niekoľkokrát ešte zdôraznil, že je v MTV. 

Prečo požiadal rodáčku z Trinidadu o ruku prostredníctvom kamier? "Chápem, že si vyťažená. Obaja trpíme úspechom. Pochopím aj to, keď si to potrebuješ poriadne premyslieť, ale viem, že tu dnes musím byť, aby si vedela, aký som vážny a aké je to celé pre mňa vážne. Nicki Minaj, vezmeš si ma?" Napokon otvoril krabičku, ktorú celú dobu trvania prejavu držal v ruke. 

Podľa webstránky hudobnej stanice MTV ide o 10 karátový diamantový prsteň z dielne spoločnosti Rafaello & Co a jeho cena je v prepočte vyše 376-tisíc eur. Mnohí však neveria, že by Nicki Minaj randila s DJ-om Khaledom a celé je to iba podfuk, resp. marketingová kampaň pre ženíchov album. Ten by sa mal na pultoch predajní objaviť ešte tento rok.  


Autor: Marek Majzon
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: DJ Khaled, Nicki Minaj