Anglický dídžej a producent Mark Ronson prezradil, že sa nakoniec nepodieľal na novom albume americkej speváčky Lany Del Rey s názvom Honeymoon, ktorý vyjde 18. septembra. Tridsaťdeväťročný hudobník pritom pred niekoľkými mesiacmi uviedol, že bude spolupracovať na spomínanej nahrávke.

"Dnes a zajtra budem nahrávať s Lanou Del Rey v jednom príjemnom, starom štúdiu, ktoré som objavil v Los Angeles. Lana má nejaké skladby a ja som jej povedal, že mám pár nápadov. Čiže ak budú dobré a budú sa jej páčiť, tak z toho môže niečo byť," uviedol vtedy Mark Ronson v rozhovore pre magazín Interview.

Teraz však pre portál Digital Spy vyhlásil, že sa nakoniec na albume Honeymoon nepodieľal. "Mrzí ma, že vás musím sklamať, ale s Lanou sme spolupracovali len niekoľko dní a myslím si o nej, že je úžasná, ale v skutočnosti sme na jej album nič nenahrali. Viem, že som to predtým povedal, nemal som to spraviť," vysvetlil Ronson.
 
Mark Ronson začínal ako dídžej v New Yorku. V roku 2003 vydal debutový album Here Comes The Fuzz, po ktorom nasledovali nahrávky Version (2007), Record Collection (2010) a Uptown Special (2015). Na konte má tri ceny Grammy, pričom všetky získal v roku 2008. Vyslúžil si ich ako Producent roka a tiež za produkciu albumu Back To Black (2006) speváčky Amy Winehouse a skladby Rehab, ktorá pochádza z tejto štúdiovky. Okrem toho získal tiež dve BRIT Awards. Počas kariéry spolupracoval aj s mnohými ďalšími interpretmi ako napríklad Bruno Mars, Sean Paul, Macy Gray, Christina Aguilera, Robbie Williams, Adele, Duran Duran či Paul McCartney.


Zdroj: SITA (NME.com)
Foto: Facebook.com/markronson 

Súvisiaci interpreti: Lana Del Rey, Mark Ronson